Головна Блог Новини Колишньому Тернопільському прокуророві Ігореві Чайці загрожує довічне ув’язнення

Колишньому Тернопільському прокуророві Ігореві Чайці загрожує довічне ув’язнення

03.08.2017
Переглядів : 1633

Колишньому тернопільському прокуророві Ігореві Чайці загрожує довічне позбавлення волі. У квітні цього року він убив мачуху та батька.

Справа уже передана до суду, повідомили в обласній прокуратурі.

“Розслідування завершене. Обвинувальний акт уже направили до суду. Підозрюваний знаходиться під домашнім арештом”, – йдеться в повідомленні.

Користуйтесь консультацією: Порядок тримання (режим) у слідчому ізоляторі

Поліцейські, які виїхали за викликом, виявили на місці події мертвою 43-річну жінку. Її 55-річного чоловіка з вогнепальним пораненням госпіталізували. Згодом з’ясувалося, що стріляли в адвоката та кандидата на посаду міського голови Дубно на минулих виборах – 43-річну Віту Шаблій. Від отриманих поранень жінка померла.

Правоохоронці встановили, що до вбивства причетний син Чайки від першого шлюбу Ігор. Згодом останній сам прийшов прокуратуру і зізнався у скоєному. Причиною трагедії став майновий конфлікт.

Джерело: gazeta.ua

Користуйтесь консультацією: День за два в СІЗО. Як правильно подати клопотання про перерахунок строку ув’язнення

Читайте статтю: Порядок звільнення з під варти

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст