Головна Блог Новини КМ України визначив друковані засоби ЗМІ де мають розміщуватись відомості про невручені повістки.

КМ України визначив друковані засоби ЗМІ де мають розміщуватись відомості про невручені повістки.

27.01.2015
Автор:
Переглядів : 1444

Кабінет Міністрів України опублікував розпорядження № 41-р від 21 січня 2015 року, який визначив перелік друкованих засобів масової інформації для розміщення оголошень про виклик до суду відповідача та повісток для учасників судового процесу, як це ппередбачено процесуальними кодексами України. Загальнодержавним друкованим ЗМІ визначено газету "Урядовий кур'єр."

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 21 січня 2015 р. № 41-р

Київ

Про друковані засоби масової інформації
загальнодержавної та місцевої сфери розповсюдження,
в яких у 2015 році розміщуються оголошення про виклик
до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного
проживання (перебування) яких невідоме, повістки
про виклик підозрюваного, обвинуваченого та
інформація про процесуальні документи

1. Визначити друкованим засобом масової інформації загальнодержавної сфери розповсюдження, в якому у 2015 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, повістки про виклик підозрюваного, обвинуваченого та інформація про процесуальні документи, газету “Урядовий кур’єр”.

2. Затвердити перелік друкованих засобів масової інформації місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2015 році розміщуються оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб, свідків, місце фактичного проживання (перебування) яких невідоме, що додається.

Прем’єр-міністр України А. ЯЦЕНЮК

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст