Головна Блог Новини Кабмін зобов’язав ретельніше перевіряти автомобілі на викрадення під час реєстрації

Кабмін зобов’язав ретельніше перевіряти автомобілі на викрадення під час реєстрації

12.10.2016
Переглядів : 1536

Постанова уряду наказує перевіряти автомобілі на викрадення в банку даних Генерального секретаріату Інтерполу, а також у Державному реєстрі обтяжень рухомого майна (стосовно обмеження відчуження).

Крім того, планують уточнювати особисті дані продавця, підтверджувати його громадянство України і адресу реєстрації за Єдиним державним демографічним реєстром.

Після всіх перевірок на заяві власника транспортного засобу ставиться спеціальна позначка. У разі виявлення відомостей про розшук транспортного засобу, арешт чи заборону на зняття з обліку, реєстрацію не здійснюватимуть.

Нові правила істотно спростять реєстрацію, зняття з обліку та перереєстрацію транспортних засобів. Перевірка в електронних реєстрах стане швидшою. Крім того, нововведення зменшать ризик купівлі автомобіля, що значиться у викраденні або під арештом.

Джерело: Автоцентр

Вспомните новость: Наличие страховки КАСКО без ОСАГО - риск административной ответственности

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст