Головна Блог Новини Кабмін призначив Трояна заступником голови МВС

Кабмін призначив Трояна заступником голови МВС

08.02.2017
Переглядів : 1508

Таке рішення було прийнято на засіданні уряду.

Кабінет міністрів України призначив першого заступника голови Національної поліції Вадима Трояна заступником міністра внутрішніх справ України. Про це сьогодні журналістам повідомив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко.

"Призначили заступника міністра внутрішніх справ Трояна", - сказав він.

Нагадаємо, Сергій Князєв призначений головою Національної поліції України. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що кандидатуру Князева йому рекомендувала номінаційна комісія.

Відзначимо, Князєв до сьогоднішнього дня очолював департамент карного розшуку Нацполіції.

Вспомните новость: Главой Нацполиции станет Сергей Князев

Вади́м Анато́лійович Троя́н (нар. 12 вересня 1979, Орілька, Лозівський район, Харківська область) — український міліціонер і поліцейський, полковник, Перший заступник глави Національної поліції України. Був начальником Головного управління Національної поліції у Київській області з 2015 року, Головного управління Міністерства внутрішніх справ (міліції) у Київській області з 2014 по 2015 роки. Брав участь у війні на сході України, був заступником командира полку «Азов» у 2014 році. Від 4 березня 2016 року — перший заступник глави Національної поліції України.

Життєпис:

Активно займався спортом та має низку спортивних досягнень з рукопашного бою. Член фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

За даними ЗМІ, у 2010—2012 роках Вадим Троян очолював ТОВ «Одеські цифрові комунікації», яке входить у групу компаній, що надають послуги на телекомунікаційному ринку під брендом «Тріолан» (кабельне телебачення, інтернет). Після звільнення з 2012 року став директором ТОВ «Сіті інвестком» у місті Бровари, яке працювало з місцевими мережами інтернету.

Згадайте новину: Міністр МВС Аваков незважаючи на рішення суду, все одно не надає список нагороджених іменною зброєю

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст