Головна Блог Аналітична стаття Теми Кабінет Міністрів встановив винагороду для приватних виконавців у розмірі 10% від суми стягнутої заборгованості за аліменти

Кабінет Міністрів встановив винагороду для приватних виконавців у розмірі 10% від суми стягнутої заборгованості за аліменти

03.11.2018
Автор:
Переглядів : 4001

Уряд вніс зміни до Порядку виплати винагород державним виконавцям та їх розмірів і розміру основної винагороди приватного виконавця.

Постановою встановлено порядок виплати винагороди державному виконавцю та розмір основної винагороди приватного виконавця із заборгованості зі сплати аліментів, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за дванадцять місяців.

Прийняття рішення забезпечить ефективну систему мотивації виконавців при виконанні рішень за виконавчими документами про стягнення аліментів, підвищить якість виконання таких рішень тощо.

Зазначений Порядок приведено у відповідність до Закону України № 2475-VIII “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення економічних передумов для посилення захисту права дитини на належне утримання”.

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 31 жовтня 2018 р. № 909

Київ

Про внесення змін до Порядку виплати винагород державним виконавцям та їх розмірів і розміру основної винагороди приватного виконавця

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст