Головна Блог Новини І знову суддя Смик! ТЕКСТ! Печерський суд ухвалив рішення про затримання позбавленого звання президента України Януковича!

І знову суддя Смик! ТЕКСТ! Печерський суд ухвалив рішення про затримання позбавленого звання президента України Януковича!

02.02.2017
Автор:
Переглядів : 2041

У понеділок, 30 січня, Печерський райсуд Києва виніс рішення про затримання колишнього президента України Віктора Януковича, який переховується після втечі з країни на території Росії.

Аналізуйте судовий акт: «Героям слава!» Печерський суддя Смик дозволив обшукати слідчому ГПУ Приймаченко адміністрацію президента Путіна та провести виїмку речей та документів!

Таким чином суд задовольнив прохання сторони обвинувачення, спрямоване на залучення президента-втікача до участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою в рамках справи про незаконне заволодіння Межигір'ям.

Іншою своєю постановою суд наклав арешт на плавзасоби ТОВ Танталіт, що знаходилися на території колишньої резиденції Януковича.

Згадайте новину: Янукович ніколи не прибуде в Україну для того, щоб постати перед судом. Адвокат Сердюк передав умови, які Україна не виконає…

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що генпрокурор Юрій Луценко вручив адвокату Януковича повідомлення про підозру екс-президента в державній зраді.

Янукович втік з України після розстрілу активістів під час подій Революції Гідності у Києві в лютому 2014 року, і досі переховується від українського правосуддя на території РФ.

Згадайте новину: Адвокат Сирый: Факт объявления подозрения Януковичу важнее того, что это было сделано по видеосвязи

Колишнього Президента України Віктора Януковича де- юре взято судом під варту.

Найсправедливіший Печерський суд не дозволив ГПУ почати заочне розслідування проти екс-секретаря РНБО Клюєва (Суддя Писанець В.А)

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст