Головна Блог Новини Холодницький доручив НАБУ перевірити законність покупки квартири Лещенком

Холодницький доручив НАБУ перевірити законність покупки квартири Лещенком

08.09.2016
Переглядів : 1672

Глава Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький доручив НАБУ перевірити законність придбання нардепом від БПП Сергієм Лещенком елітної квартири.

“Доручив НАБ України перевірити інформацію, викладену в засобах масової інформації, щодо законності придбання у власність народним депутатом України Сергієм Лещенком квартири в Києві. У випадку встановлення ознак злочину, антикорупційними органами будуть вжиті всі передбачені законом заходи для притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності”, – йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що Лещенко став власником елітної нерухомості на вулиці Франка за 7,5 млн грн. 6 вересня стало відомо, що Лещенко придбав елітну квартиру в центрі Києва. У договорі ціна квартири Лещенко занижена на 2,2 млн і немає ні слова про гроші Анастасії Топольської, яка, за словами самого Лещенка, позичила йому частину суми. Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту та організації роботи парламенту Павло Пинзеник заявив, що вимагає від НАБУ з’ясувати ситуацію з купівлею Лещенком елітної квартири, оскільки “мова йде про репутацію українського парламенту”. Нардеп вирішив скласти з себе повноваження члена правління ДемАльянсу на час перевірки.

Згадайте новину: Бідний одеський суддя Абухін не задекларував будинок, а його мати виявилася власницею елітної нерухомості

Коломойський: “Хочете знати звідки у Лещенка гроші на елітну нерухомість?”

Звідки у чесного журналіста та депутата Сергія Лещенка гроші на елітну нерухомість в центрі Києва? Можу розповісти!

Але для початку нагадаю, чому ми в Дніпрі вважаємо Сергійка п…. У 2014 році після анексії Криму Сергій закликав новообраного президента Порошенка негайно боротися з новим “Кадировим” Коломойським і його приватною армією. Закликав розформувати спонсоровані нами добробати Дніпро-1, Дніпро-2, Кривбас, Правий Сектор і багато інших, яким наш Фонд оборони країни також надавав допомогу.

Добробати, завдяки яким сепарська зараза не потрапила на більшу частину Донецької і Луганської областей, в Дніпро, Запоріжжя, Одесу, Херсон. По суті, Лещенко діяв на користь Росії і божевільного карлика.

Згадайте новину: Нові правила реєстрації нерухомості: реформа чи крок назустріч рейдерству?

Так ось, основні джерела доходів:

1. Григоришин. Приклади – лояльне інтерв’ю на Укрправді, допомога з депутатськими запитами для друзів (http://gazeta.ua/…/_leschenko-vikoristovuyuchi-deput…/661175), лобіювання інтересів серед потрібних політиків.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст