Головна Блог Новини Господин Витренко считает что ему должна каждая украинская семья. Наверное он забыл что в НАК на работу ходит...

Господин Витренко считает что ему должна каждая украинская семья. Наверное он забыл что в НАК на работу ходит...

20.06.2018
Автор:
Переглядів : 1894

Про премії за перемогу у Стокгольмі, або чому 38 грн премії за принесені 3 800 грн – це нормально, а грабувати Україну разом з Путіним і брехати людям – не нормально.

Я показав у попередніх записках, що корумпована та брехлива система призвела до безповоротних втрат кожної української родини, які перевищили 61 тис грн тільки на контрактах з Газпромом. І що команда, яка зупинила цю порочну практику, пішла в міжнародний арбітраж і перемогла, зробила так, що тепер кожна українська родина не боргує Газпрому 7 тис грн за поставлений газ і 105 тис грн за газ, який навіть не був поставлений, але бути все одно мав бути оплачений за кабальним контрактом Тимошенко-Путін. Навпаки, зараз Газпром боргує кожній українській родині 4,4 тис грн.

Газпром оскаржує рішення арбітражу, але факт залишається фактом: раніше за контрактом українська сторона мала заборгованість перед російською стороною, тепер за рішенням арбітражу заборгованість має російська сторона перед українською стороною.

Премія, яка використовується для того, щоб у суспільстві викликати злість, заздрість та ненависть, стосується останнього виграшу у Стокгольмі по транзитному контракту. Як я вже писав, у цьому арбітражі ми заробили більше 8 тис грн кожній українській родині.

З цих 8 тис грн 3,8 тис вже фактично було стягнуто з Газпрому. За рахунок цих коштів Нафтогаз заплатив за газ для України. Так вирішив міжнародний арбітраж, який провів відповідний залік зустрічних вимог. Іншими словами, ці кошти були стягнуті не грошима, а газом.

Згадайте новину: Известные украинцы рассказали, что они думают о выплате сотрудникам Нафтогаза бонусов на $46 миллионов

Так зрозуміло?

Газ на 3,8 тис грн це теж саме, що і 3,8 тис грн грошима. Бо газ був потрібен, його отримали, і тепер за нього вже заплачено. І навіть коли зараз Газпром намагається призупинити примусове стягнення залишку свого боргу перед українцями, то на суму, яка пішла на залік, призупинення не розповсюджується. Газ ми у Газпрому забрали в рахунок погашення його боргу, і в нього немає жодних підстав зараз вимагати його повернення або оплати за цей газ. Газпром по це навіть мовчить.

Ви можете сказати, що люди цей газ не отримували, його отримував Нафтогаз, держава, але не прості люди. І що від цієї перемоги у Стокгольмі простим людям не холодно, ні спекотно. Якщо ви так ставитесь до своєї рідної Держави, до свої Національної компанії, якщо це все не ваше, то як тоді вас стосуються ці премії?

Ні, це ваша Національна компанія, це ваша Перемога, це ваша Держава?

Тоді давайте розбиратися далі.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст