Головна Блог Новини ДТП у Харкові. Зайцева озвучила свою версію подій

ДТП у Харкові. Зайцева озвучила свою версію подій

12.03.2018
Переглядів : 1932

Водночас підозрювана додала, що не все пам'ятає про трагедію.

Олена Зайцева, яку звинувачують у скоєні ДТП у Харкові, заявила, що їхала на жовтий сигнал світлофора та не встигала загальмувати, коли почав рухатися другий учасник ДТП –Геннадій Дронов. Про це вона сказала в ході судового засідання в понеділок, 12 березня.

Читайте статтю: Better Call Saul: хто відшкодує шкоду завдану автомобілю потерпілого невстановленим транспортним засобом

Водночас Зайцева наголосила, що ніколи не сяде за кермо.

За інформацією Newsroom, підозрювана заявила, що затиснула клаксон і в останній момент перед зіткненням натиснула педаль гальма, але це не дозволило уникнути ДТП.

"Після того, як Volkswagen протаранив мій автомобіль, машину нахилило набік, перевернуло, я перелетіла на пасажирське сидіння. У цей час я не керувала автомобілем і його в такому стані винесло на людей", – розповіла вона.

Крім того, Зайцева повідомила, що планує допомагати сім'ям потерпілих після відбуття нею тюремного терміну.

Всполмните новость: Цитата месяца: В Украине за 9 месяцев в ДТП погибли более 2,3 тыс. человек, - Аваков

"Люди перевернули автомобіль, потім намагалися дістати нас. Намагалися розбити вікно. Нас витягли, коли вирвали пасажирські двері автомобіля Lexus. Коли я вийшла з авто, я підбігла до поліцейського і віддала йому свої права", – додала вона.

За її словами, за площею Конституції вона рухалася зі швидкістю 80 км на годину, а швидкість водія Volkswagen не знає.

Зазначається, що на уточнення представника потерпілих, вона повідомила, що два роки тому отримала права, шість разів притягалася до адміністративної відповідальності, чотири з них за парковку.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст