Головна Блог Новини Державна служба на противагу приватному бізнесу

Державна служба на противагу приватному бізнесу

Питання оновлення кадрів завжди актуальне, адже від здатності молоді бути активною творчою силою значною мірою залежить сам процес державотворення. Молодь є носієм інтелектуального потенціалу, здатним оновити та модернізувати систему державного управління, відіграти важливу роль у процесах розбудови демократичної держави.

Вступ на державну службу, її проходження та припинення регулюється Законом України «Про державну службу».

Столична юстиція, в якої на рахунку понад 25 меморандумів про співпрацю з вищими навчальними закладами держави, знайомить Вас із тими, хто став частиною юстиції міста Києва та реалізує свіжі ідеї у життя:

Віталій Панчук працює над тим, аби максимально навчати громадян захисту їхніх прав та доносити новації законів для суспільства.

Марина Книга впевнена, що злагодженість дій та систематизація роботи – запорука успіху будь-якої справи. Прагне, аби торги та закупівлі у державному секторі були максимально відкриті й прозорі.

Лілія Мельничук розвінчує міф про те, що у відділах реєстрації актів цивільного стану працюють жінки на схилі літ у старомодному одязі та застарілими зачісками.

Віталій у цьому році закінчує магістратуру в Київському університеті туризму, економіки і права. Проте вже 3 роки працює у Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві та пройшов шлях від працівника за цивільно-правовою угодою до начальника відділу.

Труднощів не боїться. На його контролі постійні зміни у законодавстві, над якими він здійснює моніторинг та проводить аналіз. Віталій допомагає громадянам представляти свої інтереси в міжнародних судах та роз’яснює законодавчі нюанси для кожного з них.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст