Головна Блог Новини Чи піариться Саакашвілі, чи свавільнічає Мін'юст? Пристрасті з приводу реєстрації імені нової партії

Чи піариться Саакашвілі, чи свавільнічає Мін'юст? Пристрасті з приводу реєстрації імені нової партії

30.05.2017
Переглядів : 1365

Михайло Саакашвілі з групою політиків, серед яких депутати Юрій Деревянко та Сергій Лещенко сьогодні опівдні прийшли в Міністрество юстиції.

Політики вимагали зустрічі з міністром Павлом Петренком з претензією, що Мінюст дав можливість самозванцям зареєструвати партію іменем Саакашвіл, у той час як партії самого політика чиняться перепони.

Підставні особи, за словами Лешенка, пов’язані з депутатом Голубовим, який воював з Саакашвілі ще за часів його роботи в Одеській ОДА.

Розмова з міністром не мала конструктивного характеру: Саакашвілі емоційно висував претензії , на що міністрі почав вимагати залишити його офіс.

Интервью: Михаил Саакашвили о том кого нужно посадить в Украине

Нагадаємо, раніше у Міністерстві юстиції України запропонували керівництву партії «Рух нових сил», якщо у них є бажання провести перереєстрацію та змінити назву своєї політичної сили, подати до Мін’юсту відповідні документи і згоду Михайла Саакашвілі на використання його імені у назві політичної сили.

У заяві також ідеться, що всі звинувачення щодо небажання представниками Мін’юсту зареєструвати зміну назви політичної партії Михайла Саакашвілі є безпідставними.

Міністерство юстиції України сповідує принципи повної прозорості й виключного дотримання букви закону в своїй діяльності. Ми завжди відкриті до діалогу й повністю відкидаємо можливість здійснення будь-яких кроків, які можуть бути розцінені як засіб політичного впливу.

У зв’язку з цим ми офіційно заявляємо, що всі звинувачення щодо небажання представниками Мін’юсту зареєструвати зміну назви політичної партії Михайла Саакашвілі є безпідставними. Міністерство юстиції готове у найкоротші терміни зареєструвати зміни до установчих документів політичної партії «Рух нових сил» за умови подання представниками цієї політичної сили повного пакету документів, відповідно до вимог чинного законодавства.

Вспомните новость: Глава фискальной службы Насиров подал в суд на Саакашвили

Ми наголошуємо, що станом на сьогоднішній день жодних документів для перейменування цієї політичної сили в Міністерстві юстиції немає.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст