Головна Блог Новини 5 мифов о решении суда по Насирову

5 мифов о решении суда по Насирову

15.12.2018
Переглядів : 1519

За останні два дні в інфопросторі було чимало стосовно цього рішення – як справжньої різниці підходів, так і відвертих маніпуляцій, а то й просто брехні, пише pravda.com.ua

Давайте спокійно, без емоцій.

1. "Це НАБУ злило справу, а не суд".

Очевидна нісенітниця. НАБУ в тій справі й близько немає.

Це адміністративна справа за позовом самого Насірова до КМУ про скасування рішення КМУ і поновлення на роботі. Хто намагається перевести увагу на НАБУ, той або не розуміє про що говорить, або свідомо вводить в оману.

2. "Британське громадянство Насірова не доведено".

Не відповідає дійсності.

В листі від посольства, на підставі якого приймали рішення, чорним по білому написано: "має британський паспорт". А стверджувати, що ціле посольство не знає, ким і як підписувати офіційну документацію – це не тільки псувати стосунки з країною посольства, а й виглядати невігласами перед усім світом.

За такою самою логікою можна розповідати, що рішення суду не підписане головою суду, а тому не підлягає виконанню.

3. "КМУ і ДФС не надали належних доказів/погано представляли інтереси, а суд не міг витребувати докази".

З точністю до навпаки.

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст