Главная Блог Новости Зарплати працівників карного розшуку зростуть утричі — В.Гройсман

Зарплати працівників карного розшуку зростуть утричі — В.Гройсман

22.10.2016
Просмотров : 3225

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що з 1 листопада заробітні плати співробітників карного розшуку підвищаться в три рази. Про це він заявив під час години запитань до уряду.

“Карний розшук з 1 листопада отримає потрійне підвищення своєї заробітної плати, а це значить, що ми будемо вимагати від карного розшуку більше ефективних дій щодо боротьби з кримінальною злочинністю”, — заявив В.Гройсман.

Крім цього, уряд розраховує на те, що парламент підтримає збільшення відповідальності за кримінальні злочини.

“Потрібна буде і ваша підтримка щодо підвищення відповідальності тих, хто посягає на чуже майно, здоров’я, тих, хто грабували квартири”, — зазначив він.

Джерело: УНН

Вспомните новость: ЦИТАТА МЕСЯЦА: Министр МВД Украины Арсен Аваков: В Украине преступность будет расти ближайшие 1,5 года

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст