Главная Блог Новости Військове вітання "СЛАВА УКРАЇНІ" і "ГЕРОЯМ СЛАВА": хто у Раді проголосував проти

Військове вітання "СЛАВА УКРАЇНІ" і "ГЕРОЯМ СЛАВА": хто у Раді проголосував проти

06.09.2018
Просмотров : 1428

6 вересня, 283 народних депутатів проголосували за основу за закон, яким вносяться зміни до статутів Збройних сил України, які передбачають заміну військового вітання в ЗСУ зразка "Здрастуйте, товариші!" і "Бажаємо здоров’я!" на "Слава Україні!" і "Героям слава!", повідомляє prm.ua. Фото: UA Modna

Згідно з поіменним голосуванням, що опубліковане на сайті Верховної Ради, "проти" проголосували 7 народних депутатів ("Опозиційний блок"), не голосували - 58 депутатів.

Також, варто зазначити, що ніхто з фракції "Опозиційний блок" не проголосував "за".

Читайте статтю: Наша рідна Україна ! Хто її придумав ? Вперше слово УКРАЇНА з'явилось в Іпатіївському літописі ще у 1187 році!


7 серпня міністр оборони України Степан Полторак повідомив, що президент доручив розробити законопроект, який передбачатиме заміну військового вітання радянського зразка "Здрастуйте, товариші!" та "Бажаємо здоров’я!" на "Слава Україні!" та "Героям слава!".

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст