Главная Блог Новости Вбивство при спробі пограбування. Всі подробиці про загибель глави Київобленерго

Вбивство при спробі пограбування. Всі подробиці про загибель глави Київобленерго

26.09.2017
Просмотров : 1233

25 вересня стало відомо про жорстоке вбивство при спробі пограбування голови правління Київобленерго Івана Полив'яного.

НВ зібрало інформацію про резонансний злочин і його жертву.

Напад у власному будинку

Прес-служба Нацполіції повідомила, що на главу правління Київобленерго і його дружину напали 24 вересня близько 20:00 у їхньому власному будинку в селі Білогородці Києво-Святошинського району.

Правоохоронці встановили, що група невідомих потрапила у двір будинку через паркан. У дворі вони напали на Полив'яного і затягли в будинок, де зв'язали його і дружину.

Потім грабіжники стали бити їх, вимагаючи розповісти, де сейф. Однак дізнатися це їм не вдалося. Тоді вони забрали 15 тисяч гривень, які виявили на видному місці, і золоту каблучку жінки, а її чоловіка перетягнули в іншу кімнату. Там його тіло без ознак життя знайшли поліцейські.

Згідно з повідомленням, поліцію і швидку допомогу викликала дружина вбитого, яка за деякий час зуміла визволитися.

Причина смерті та нові подробиці злочину

25 вересня глава прес-служби поліції Київської області Микола Жукович повідомив ЗМІ, що, за даними попередньої судово-медичної експертизи, Іван Поливяний був задушений.

"Сейф вони не знайшли, тому чоловіка потягли в іншу кімнату. Уже є попередня судово-медична експертиза. Смерть настала від механічної асфіксії – його задушили", – розповів Жукович.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст