Главная Блог Новости Уряд затвердив Порядок здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю)

Уряд затвердив Порядок здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю)

26.05.2017
Просмотров : 1301

Порядок встановлює процедуру проведення планового заходу державного нагляду (контролю) комплексно - одночасно всіма органами державного нагляду, до планів яких включено суб'єкта господарювання. Постанову Уряду прийнято на виконання вимог законодавства.

Нагадаємо, що 3 листопада 2016 року було внесено зміни до Закону України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" щодо лібералізації системи державного нагляду. Документом встановлено, що якщо суб'єкт господарювання на відповідний плановий період включений до планів здійснення заходів державного нагляду (контролю) одночасно кількох органів державного нагляду, відповідні планові заходи здійснюються комплексно - одночасно всіма органами державного нагляду (контролю), до планів здійснення заходів яких включено суб'єкта господарювання. Також Законом було визначено, що такі комплексні планові заходи здійснюються в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Читайте статтю: План - графік перевірок буде оприлюднюватись на сайті ДФС, тому платник вже в цьому році зможе дізнатись про його перевірки у 2018р.


Текст документа:“Про затвердження Порядку здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю)” № 350 — редакція від 24.05.2017


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

від 24 травня 2017 р. № 350

Київ

Про затвердження Порядку здійснення комплексних
планових заходів державного нагляду (контролю)

Відповідно до абзацу чотирнадцятого частини першої статті 5 Закону України “Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності” Кабінет Міністрів України постановляє:

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст