Главная Блог Новости У сукупності ТЕСТ надзвичайно складний: ВККСУ затвердила остаточний перелік запитань для кандидата на посаду судді суду касаційної інстанції

У сукупності ТЕСТ надзвичайно складний: ВККСУ затвердила остаточний перелік запитань для кандидата на посаду судді суду касаційної інстанції

21.01.2017
Автор:
Просмотров : 4810

Хто з юристів хоче себе перевірити - будь ласка. При цьому очевидно одне: якщо тестування буде "по-чесному", то в Україні судді будуть професійно підготовленні на відмінно.

20 січня 2017 року Вищою кваліфікаційною комісією суддів України затверджено повний перелік запитань для анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів касаційних судів у складі Верховного Суду.

З переліком запитань можна ознайомитися за відповідними посиланнями:

1. Тестові запитання для кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посаду судді Касаційного господарського суду.

2. Тестові запитання для кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посаду судді Касаційного адміністративного суду.

3. Тестові запитання для кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посаду судді Касаційного кримінального суду.

4. Тестові запитання для кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посаду судді Касаційного цивільного суду.

11 січня 2017 року в Українському кризовому медіа-центрі за участі членів Комісії Андрія Козлова та Тараса Лукаша відбулася презентація програми кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посади суддів Верховного Суду. У заході також взяли участь президент Асоціації правників України Денис Бугай та координатор Проекту ЄС «Підтримка реформ у сфері юстиції в Україні» Довідас Віткаускас. Під час презентації обговорювалися такі питання:

– спеціальна перевірка кандидатів на посади суддів у ВС;

– анонімне письмове тестування: що потрібно знати кандидатам;

– практичне завдання: якими вміннями і навиками повинен володіти кандидат;

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст