Главная Блог Новости У ДНІПРІ МІСЬКА ВЛАДА КОМПЕНСУЄ ВЛАСНИКАМ ВАРТІСТЬ ЗАСКЛЕНИХ БАЛКОНІВ І ЛОДЖІЙ, ЯКІ ДЕМОНТУЮТЬ З ФАСАДІВ ІСТОРИЧНИХ БУДІВЕЛЬ

У ДНІПРІ МІСЬКА ВЛАДА КОМПЕНСУЄ ВЛАСНИКАМ ВАРТІСТЬ ЗАСКЛЕНИХ БАЛКОНІВ І ЛОДЖІЙ, ЯКІ ДЕМОНТУЮТЬ З ФАСАДІВ ІСТОРИЧНИХ БУДІВЕЛЬ

27.04.2018
Просмотров : 1078

Депутати міської ради Дніпра на 31-й черговій сесії 25 квітня підтримали порядок компенсації витрат, пов'язаних з демонтажем засклення балконів та лоджій на фасадах історичних будівель. dniprorada.gov.ua нагадує, у місті реставрують 10 таких фасадів. Частково з балконів і лоджій на них прибрали засклення, що не включене до технічної документації та псує зовнішній вигляд.

Компенсації з міського бюджету виділятимуть, щоб заохотити людей добровільно демонтувати пластик та скло. У мерії хочуть вплинути і на мешканців уже відреставрованих будівель, і на тих, чиї будинки тільки планують ремонтувати.

Відтепер у Дніпровській міськраді скликатиметься спеціальна комісія, яка вирішуватиме, яку компенсацію видавати в кожному окремому випадку. Запрошуватимуть на її засідання і власників балконів та лоджій.
У 2018 році роботи з реставрації фасадів історичних будівель продовжаться.

Вспомните новость: Как будут сносить хрущевки в Украине

Фото: Вісті Придніпров'я

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст