Главная Блог Новости Що найбільше вражає іноземців в Україні та українцях

Що найбільше вражає іноземців в Україні та українцях

25.08.2017
Просмотров : 2269

Напередодні 26-ї річниці з дня проголошення незалежності було проведено опитування іноземців, аби дізнатися, якою вони бачать Україну та українців сьогодні.

За результатами ми склали список найпопулярніших відповідей.

Ми спілкувалися із представниками США, Великобританії, Франції, Данії, Японії, Пакистану, Канади та Маврикію.

Джерело: ВВС Україна

ХАРАКТЕР

Особливості характеру українців, серед яких передусім, щирість і гостинність, назвали майже усі, з ким спілкувалися кореспонденти.

"Щирість. Якщо ви бували в інших країнах, то бачили, що там люди дуже люб'язні, але я не вірю, що це щиро. Як на мене, часто це просто маска. В Україні це не так, тут одразу ж зрозуміло, як людина ставиться до тебе, що їй подобається, що - ні", - вважає фотограф Ґабріель Карраско із Маямі.

Вспомните новость: 10 поводов для гордости, если живешь в Украине

"Мені багато що подобається і вражає в українцях. Але на горі мого списку - тепло і щира гостинність, те, наскільки легко я можу спілкуватися із ними на глибокому, душевному рівні. Година за чаєм і доброю розмовою - кращі ліки для серця і душі. Це те, що є унікальною рисою українців, і те, що я цінувала впродовж життя в Україні", - зізнається Ранда, яка після 21 року перебування в Україні повернулася на батьківщину, до США.

Водночас Ранді не подобається грубість чоловіків до жінок у публічних місцях.

"У метро чи автобусі чоловіки часто відштовхували мене, просто, щоб пройти і зайняти місце. Дуже рідко чоловіки поступалися місцем жінці, якого б віку вона не була, і якими б важкими не були її сумки. Як правило, вони просто закривали очі або розгортали газету, і удавали, що не бачать".

Схожі враження і у Йоганеса Вамберга із Данії: "Дратує найбільше відсутність взаємоповаги, відсутність взаємоввічливості. Це стосується як старших людей, так і молоді. Оце намагання бути першим, не поважаючи інших...".

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст