Главная Блог Новости Рябошапка призначив Віталія Каська першим заступником генпрокурора

Рябошапка призначив Віталія Каська першим заступником генпрокурора

06.09.2019
Просмотров : 1769

Віталія Каська 5 вересня призначено першим заступником генерального прокурора України Руслана Рябошапки. Про це повідомила пресслужба ГПУ, пише radiosvoboda.org

Віталій Касько закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка у 1998 році. Того ж року почав працювати у Львівській транспортній прокуратурі.

Згадайте новину: Викривачі можуть стати важливим інструментом подолання корупції за умови їхньої належної мотивації й захисту з боку держави – Руслан Рябошапка

З 1999 по 2002 роки працював на посадах від старшого слідчого до начальника слідчого відділу в прокуратурі Львівської області. З 2002 по 2005 роки – старший прокурор Генеральної прокуратури України. У 2005-2007 роках займався юридичною практикою. Повернувся до Генеральної прокуратури у 2007 році на посаду начальника міжнародно-правового управління, де пропрацював до 2010 року. З 2010 по 2014 роки займався адвокатською діяльністю.

У 2014 році Каська призначили заступником генерального прокурора України. Звільнився з посади у 2016 році та займався адвокатською діяльністю.

Згадайте новину: Зе! Кабмин: Все о жизни и связях новых министров

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст