Главная Блог Новости Родина столичного прокурора Міленіна володіє нерухомістю на 165 мільйонів

Родина столичного прокурора Міленіна володіє нерухомістю на 165 мільйонів

08.10.2016
Просмотров : 1975

На родину столичного прокурора Київської міської прокуратури № 6 Павла Міленіна записано безліч нерухомості в найдорожчих будинках столиці.

У 2012-13 роках син колишнього керівника ДАІ України та столичної міліції Олександра Міленіна, прокурор Павло Міленін, став власником квартири у 150 кв. м та гаража в одному з найдорожчих будинків столиці – хмарочосі на Кловському узвозі, 7. Ціна квартир до 200 метрів тут нині становить близько 65 тисяч гривень за квадратний метр.

Таким чином вартість прокурорської квартири може сягати 10 мільйонів гривень, плюс паркомісце, вартістю ще у 0,78 мільйона гривень.

Згадайте новину: Бідний одеський суддя Абухін не задекларував будинок, а його мати виявилася власницею елітної нерухомості

Міленін пояснив, що в елітну квартиру почав вкладатися з початку її будівництва в 2003 році, і він тоді не працював в прокуратурі. Але у 2003 році Міленіну було лише 22 роки.

Загалом родина Міленіних має у цьому будинку 5 квартир до 200 квадратів і 5 паркомісць.

У червні 2016 року батько подарував прокурору Міленіну будинок площею 433 кв м. та 10 соток землі під ним в районі столичних Бортничів. Маєток на цій же вулиці набагато меншою площею нині продають за 11,7 мільйонів гривень.

Ще 4 квартири, 4 паркомісця та понад 400 квадратних метрів офісів в будинку на Кловському узвозі, 7 записані на батьків прокурора – Олександра та Галію Міленіних.

Ринкова ціна такої площі нежилих приміщень в цьому будинку – від 30 мільйонів гривень.

На батька прокурора також записана квартира площею 133 кв. м. в у закритому клубному домі ""Аркхаус", де квадратний метр коштує від 57 тисяч гривень. Таким чином, ринкова ціна цієї квартири родини прокурора – близько 7,5 мільйонів гривень. Договір купівлі-продажу оформлений кінцем липня цього року.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст