Главная Блог Новости Рекомендації для роботодавців щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження COVID-19 на робочих місцях

Рекомендації для роботодавців щодо запровадження запобіжних заходів розповсюдження COVID-19 на робочих місцях

16.03.2020
Просмотров : 3918

У січні 2020 року Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оголосила про спалах нової коронавірусної хвороби в провінції Хубей, Китай, повідомляє dsp.gov.ua

Всесвітньою організацією охорони здоров’я оголошено надзвичайний стан в галузі охорони здоров’я міжнародного рівня оскільки захворювання має високий ризик поширення коронавірусної хвороби у 2019 році (COVID-19) в інші країни світу.

ВООЗ та органи охорони здоров’я в усьому світі вживають заходів щодо стримування спалаху COVID-19.

Усі верстви нашого суспільства – включаючи бізнес,
роботодавців – повинні приєднатись до профілактичних заходів, для того щоб зупинити поширення цієї хвороби.

Як поширюється COVID-19

Коли хвора людина чи носій захворювання з COVID-19 кашляє або видихає, виділяються краплі зараженої рідини. Більшість із них потрапляють у навколишнє середовище, поверхні та предмети – наприклад, письмовий стіл, телефони.

Люди можуть інфікуватисьCOVID-19:

– торкаючись забруднених поверхонь чи предметів, а потім торкаючись очей, носа чи рота;

– через повітряно-крапельний шлях від хворого на COVID-19, стоячи на відстані одного метра від інфікованої особи (іншими словами, COVID-19 поширюється аналогічно грипу).

Більшість осіб, які інфіковані COVID-19 відчувають легкі симптоми хвороби та з часом одужують. Однак перебіг хвороби може бути більш складним та супроводжуватись ускладненнями такими як пневмонія. Такі хворі потребують термінової госпіталізації.

Вспомните новость: Что делать, если подозреваете у себя коронавирус. Инструкция Что делать, если подозреваете у себя коронавирус. Инструкция

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст