Главная Блог Новости PravoSud – віртуальний помічник юриста, який допоможе сформувати переможну правову позицію

PravoSud – віртуальний помічник юриста, який допоможе сформувати переможну правову позицію

03.02.2020
Автор: PravoSud™
Просмотров : 7449

Швидко. Зручно. Наочно. Чому юристи обирають PravoSud – простий і дієвий інструмент у підготовці до судового засідання

Виграти справу швидко та без проблем мріє кожен адвокат. Проте підготовка займає декілька годин, а подекуди тижнів, адже знайти потрібну інформацію в ЄДРСР та інших реєстрах і проаналізувати її буває непросто. Особливо це актуально, коли кожна хвилина, у буквальному сенсі, – запорука перемоги над опонентом. Тож аби спростити юристам цей процес, на українському ринку з'‎явився дієвий інструмент пошуку й аналізу судової практики PravoSud, який уже встигли випробувати та позитивно оцінити десятки тисяч українських правників. Уперше PravoSud дозволяє оперативно отримати релевантну юридичну інформацію у вигляді графіків, проводити аналітику та моніторинг за допомогою великої кількості користувацьких опцій, які (що важливо!) дуже просто налаштовувати.

Згадайте новину: Фахівці БПД безкоштовно користуватимуться інструментом PravoSud

PravoSud: створений юристами для юристів

Тож спробуймо разом розібратись, як працює PravoSud на практиці і в чому його переваги.

Цей інструмент пошуку й аналізу судової практики повноцінно запрацював відносно нещодавно – восени цього року і вже став справжнім проривом ІТ інновацій у правничій галузі, чи іншими словами legaltech. Команда проекту нещодавно перемогла в Україні в номінації «Кращий стартап у сфері великих даних» у міжнародному конкурсі EuroAsian Startup Awards. Це й не дивно, адже незважаючи на проникнення ІТ систем у всі сфери нашого життя, єдиної платформи для пошуку й аналізу судової практики та отримання інтегрованих аналітичних даних в одній системі на теренах України досі не було.

Як розповідає керівник проекту, юрист Михайло Вертепа, ідея стартапу виникла в нього з практичної потреби. Готуючись до судів і користуючись державними реєстрами, пошуковими базами та різноманітними додатками для правників, він витрачав десятки годин робочого часу на систематизацію отриманої інформації, виокремлення актуальних і відсіювання застарілих даних. Окрім того, ускладнювало роботу те, що різні пошукові системи абсолютно не були інтегровані між собою, до того ж, користування більшістю сервісів платне, а це додаткові фінансові витрати з кишені юриста. Знайома ситуація?

Тож аби вирішити цю проблему, Михайло Вертепа з командою однодумців і правників вирішили створити PravoSud та врахувати в одній системі всі необхідні запити й потреби, які потрібні юристові для підготовки справи. Підійшли до ідеї амбіційно: прагнули зробити такий собі Google, але для правника – створити програму, що максимально охоплюватиме всі необхідні юристові бази та швидко видаватиме актуальну й репрезентативну юридичну інформацію. Таким чином користувачеві більше не треба перевантажувати браузер, одночасно відкриваючи декілька вкладок, окремих документів чи програм. За словами Михайла, головна мета PravoSud – реально спростити життя юристів і в рази зменшити час підготовки до судів.

– Алгоритми не можуть замінити юриста, але вони здатні зробити його роботу швидкою та ефективною, – відзначає Михайло Вертепа, CEO/co‑founder «PravoSud». – Тому ми створили комплексний інструмент, який допомагає оперативно й дієво підготуватися до судового процесу та сформувати переможну правову позицію на основі аналізу отриманих даних. Саме цим PravoSud відрізняється від інших сервісів – це комплексна система, що дає змогу в межах одного додатка вирішувати не одне, а цілу низку завдань.

5 місяців проект тестували та доопрацьовували перед повноцінним запуском, але воно було того варте: відтепер PravoSud – єдина платформа, яка забезпечує весь процес підготовки юриста до судового засідання: від моніторингу інформації до прогнозів щодо роботи судді. До того ж, вартість користування одним сервісом PravoSud дозволяє суттєво заощадити гроші – це у 5–6 разів дешевше, аніж постійно оновлювати підписки на різні сервіси та програми.

Згадайте новину: Запущено систему моніторингу судової практики PravoSud

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст