Главная Блог Новости Північна та Південна або тоталітаризм та капіталізм: роз’єднаний корейський народ у стані війни. І як це схоже на Україну.

Північна та Південна або тоталітаризм та капіталізм: роз’єднаний корейський народ у стані війни. І як це схоже на Україну.

20.08.2015
Автор:
Просмотров : 1811

КНДР погрожує почати бойові дії, якщо Південна Корея не припинить мовлення гучномовців на кордоні.

Про це повідомило південнокорейське державне інформагентство"Йонхап".

"Північна Корея погрожує почати військові дії, якщо на Південь продовжить пропагандистську війну", - повідомило видання.

У відповідь Південня Корея перевела війська у повну бойову готовність.

До цього в четвер на кордоні двох Корей сталася артилерійська перестрілка.

Як відомо, відносини двох Корей, які досі офіційно перебувають в стані війни, загострилися після відновлення "пропагандистської війни".

Сеул виставили уздовж кордону з КНДР гучномовці, які почали мовити на територію Північної Кореї.

До відновлення "пропагандистської війни" Сеул вдався після обстрілу своєї території з боку Пхеньяну в середині серпня, коли розривом фугасу були поранені двоє солдатів Південної Кореї.

Південна Корея заявляє, що КНДР в ніч на четвер обстріляла південнокорейських військових біля кордону.

Про це заявило Міноборони Південної Кореї, повідомляє держінформагенція Йонхап.

Військові заявили, що атака була зафіксована о 3.52 ночі контрбатарейними системами виявлення.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст