Главная Блог Новости Офіційні дані: Більше 300 тис. осіб вже мають статус учасника бойових дій

Офіційні дані: Більше 300 тис. осіб вже мають статус учасника бойових дій

11.08.2017
Просмотров : 1203

Станом на 08.08.2017 за інформацією, що надійшла від відомчих комісій щодо надання статусу учасника бойових дій особам, які брали участь у проведенні антитерористичної операції, статус учасника бойових дій надано 306 199 особам.

Інформація про осіб, яким надано статус учасника бойових дій відомчими комісіями

Користуйтесь консультацією: Як учаснику АТО набути статус учасника бойових дій ?

Користуйтесь консультацією: Щодо отримання статусу "учасника бойових дій" учасниками добровольчих формувань: окремі правові аспекти.

Інформація про осіб, яким надано статус учасника бойових дій відомчими комісіями надається до Служби у місячний строк відповідно до частини третьої пункту 6 Порядку надання статусу учасника бойових дій особам, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.08.2014 №413.

Інформацію про надання статусу учасника бойових дій іншим категоріям осіб можна отримати в відомчих комісіях.

ІНФОРМАЦІЯ

яка надійшла до Служби про стан надання статусу учасника бойових дій особам,
які приймали участь у проведенні антитерористичної операції

№ п/п

Категорія

Міжвідомча комісія

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст