Главная Блог Новости Обвинувальний акт стосовно патрульного поліцейського С. Олійника розглядатиме суд присяжних

Обвинувальний акт стосовно патрульного поліцейського С. Олійника розглядатиме суд присяжних

25.05.2017
Просмотров : 1439

У четвер, 25 травня 2017 року, у Голосіївському районному суді Києва відбулося підготовче засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням співробітника Управління патрульної поліції в м. Києві Сергія Олійника.

За результатами засідання суд прийняв обвинувальний акт до розгляду по суті та задовольнив клопотання підозрюваного про розгляд даного кримінального провадження судом присяжних.

Згадайте новину: Патрульного Олійника, який під час затримання застрелив неповнолітнього - судитимуть за навмисне вбивство

Крім того, суд задовольнив клопотання державного обвинувача про продовження обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання та відсторонення його від посади до 23.07.2017.

На наступному засіданні, яке призначено на 02 червня 2017 року, суд затвердить порядок дослідження доказів у кримінальному провадженні.

Нагадаємо, 7 лютого 2016 року у Києві під час переслідування автомобіля БМВ співробітник Управління патрульної поліції в м. Києві Сергій Олійник в перевищення службових повноважень здійснив постріли з табельної зброї, внаслідок чого 17-річний пасажир автомобіля отримав смертельне вогнепальне поранення.

Згадайте новину: До суду відправлено обвинувальний акт щодо поліцейського Олійник

22 грудня 2016 прокуратура міста Києва скерувала до суду обвинувальний акт стосовно С. Олійника до Голосіївського райсуду Києва за обвинуваченням в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України), замаху на вбивство, вчиненому способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України) та перевищенні службових повноважень (ч. 2 ст. 365 КК України).

Джерело: Прокуратура міста Києва

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст