Главная Блог Новости Неймовірні криптопригоди голови ДВС Максима Кисельова

Неймовірні криптопригоди голови ДВС Максима Кисельова

26.09.2023
Просмотров : 3444

Голова державної виконавчої служби Максим Кисельов фактично зник з інформаційного простору перед прийняттям на посаду. Причина цього незвичного для нашого часу явища полягає в тому, що Максим Кисельов не пошкодував 150 000 доларів США видаливши з інтернету всю негативну інформацію про себе.

Повернувся на сторінки ЗМІ, вже голова державної виконавчої служби, Максим Кисельов, коли здобув славу найбагатшого по статках держслужбовця якій увійшов в Комісію з обрання кандидатів на посаді БЕБ.

Кисельов Максим показав в декларації таке майно своєї родини: 6 квартир та 4 місця в паркінгу в Києві, 3 земельні ділянки та дача в Григорівці, Обухівського району, 4 земельні ділянки та цілу низку нежитлових приміщень. Кисельов користується автівками AUDI RS7, BMW 740LD та BMW X7. Дружина Кисельова – Горяєва Олександра володіє британською компанією Hengestone Development LTD з капіталізацією майже 500 000 доларів США (на яку оформлені нежитлові приміщення в Києві, та сейшельської Ammilo Commerce Ltd.

Кисельов зберігає 900 000 доларів США та 130 000 євро готівкою, а також має 500 000 грн та 45 000 євро на рахунках.

Звідки у простого юриста на державній посаді та його дружини такі статки уявити доволі важко. До прийняття на посаду директора департаменту. Тому що після того, як Максим Євгенович очолив департамент він фактично обклав даниною підлеглих, які повинні були здавати щомісяця близько 1 мільйону доларів чорної каси.

Перелік послуг які надавали представники ДВС доволі широкий, але головну позицію там займає НЕ накладання арешту. Послуга яка стала золотою після повномасштабного вторгнення Росії на територію України.

Завдяки спритності підлеглих Максима Євгенович проросійські налаштованим ділкам вдалося реалізувати, або змінити власників більшості об’єктів нерухомого та рухомого майна, не дивлячись на суспільний резонанс та інтерес правоохоронців.

Але допоміг Максим Євгенович не тільки врятувати майно російським колаборантам.

Через близьких знайомих була створена злочинна схема евакуації грошей російських колаборантів та низки українських чиновників за межі України за допомогою криптовалют.

З цією метою Максим Кисельов відкрив рахунок у закордонному банку Revolut.

Не достатньо зрозуміло, що саме вплинуло на поведінку Максима Євгеновича, але йому, як то кажуть “знесло дах”. На хвилі успіху своїх злочинних схем він почав позичав значні суми коштів у криптовалюті під обіцянки “спільного непублічного бізнесу” та призначення на посади в систему виконавчої служби. А коли прийшов час виконувати обіцянки, маючи тісні звʼязки з Міністром МВС, імітував викрадення криптовалютних активів, для чого ввів в оману представників Кіберполіції заявою про злочин.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст