Главная Блог Новости Нагадати про захист прав адвокатів можна спеціальним маркуванням

Нагадати про захист прав адвокатів можна спеціальним маркуванням

02.02.2017
Просмотров : 2340

Законом “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” передбачено гарантії адвокатської діяльності. При цьому профільним законом встановлено, що професійні права, честь і гідність адвоката гарантуються та охороняються Конституцією України, цим Законом та іншими законами.

Для нагадування ключових пунктів ст. 23 закону “Про адвокатуру та адвокатську діяльність” НААУ пропонує адвокатам здійснити маркування приміщень, носіїв електронної інформації, місць збереження документів спеціальними наклейками.

Користуйтесь консультацією: Кримінальна відповідальність за порушення прав адвокатів : інфографіка

Читайте статтю: Порушення прав адвокатів: незаконне прослуховування і як з цим боротися

Джерело: Національна асоціація адвокатів України

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст