Главная Блог Новости На Вінниччині 66 га роздали людям, які не звертались по землю

На Вінниччині 66 га роздали людям, які не звертались по землю

25.02.2019
Автор:
Просмотров : 1800

Генеральною прокуратурою проводиться досудове розслідування за фактом зловживання службовим становищем та підробки офіційних документів службовими особами ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області, Вінницької регіональної філії ДП «Центру Державного земельного кадастру» та органів місцевого самоврядування Вінницької області.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу суду від 15 лютого.

У липні 2018 року у власність передано 33 земельних ділянки по 2 га кожна громадянам для ведення особистого селянського господарства загальною площею 66 га.

Однак встановлено, що ці громадяни офіційно не зверталися із відповідними клопотаннями про отримання ділянок, а також не ставили власних підписів у проекті землеустрою, який виготовлявся співробітниками Вінницької регіональної філії «Центр Державного земельного кадастру».

Далі усім 33 громадянам надійшли пропозиції від іншої особи про оформлення довіреності на представлення їх інтересів з метою продажу землі. За таку довіреність пропонували у середньому 2500 доларів.

Протягом серпня-жовтня 2018 року 11 земельних ділянок були продані по довіреності зацікавленим особам.

Суд дав доступ до довіреностей, які зберігаються у Некрасівській сільській раді.

Користуйтеся консультацією: Як заволодіти державною землею. Інструкція для корупціонера

Вспомните новость: Почем бесплатная земля в Украине и какие схемы под нее готовят

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст