Главная Блог Новости Мін’юст розпочинає всеукраїнську інформаціну кампанію про порядок оформлення субсидій

Мін’юст розпочинає всеукраїнську інформаціну кампанію про порядок оформлення субсидій

26.07.2018
Просмотров : 1449

З 1 травня 2018 року змінився порядок призначення субсидій. Міністерство юстиції України в межах реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» розпочало інформаційну кампанію щодо порядку оформлення громадянами субсидій. Про це йдеться на сайті minjust.gov.ua. Фото: Городнянська РДА

Мін’юст підготував та розповсюдив оновлені інформаційні матеріали, які вже направлені на Головні територіальні управління юстиції та систему безоплатної правової допомоги.

Пользуйтесь консультацией: Коммунальная субсидия: основные нюансы

Мета кампанії – інформування громадян про зміни, що торкнулися правил призначення субсидії. Так, відтепер рішення про призначення субсидії, відмову або подання документів на розгляд комісії приймається структурним підрозділом з питань соціального захисту населення протягом 10 календарних днів з дня подання заяви. А субсидія призначається в єдиному порядку – починаючи з місяця звернення до дати закінчення опалювального (неопалювального) сезону.

«Ми хочемо, аби люди знали свої права, користувалися ними і орієнтувалися, що треба робити, коли їх порушують. Зміни в порядку оформлення субсидій відбуваються щороку, тому в межах реалізації проекту «Я МАЮ ПРАВО!» ми намагаємося проінформувати якнайбільше людей щодо цих нововведень та пояснити, хто має право на субсидію, на яких умовах її призначають і коли можуть припинити. Саме на це спрямована нова інформаційна кампанія Мін’юсту», - зазначила заступник Міністра юстиції Іванна Смачило.

В буклеті можна дізнатися про те, хто може оформити субсидію, куди потрібно звертатися для оформлення субсидії та в яких випадках надання субсидій можуть припинити.

Згадайте новину: "Людина не може претендувати на субсидію, якщо працює за кордоном"

Завантажити оновлений буклет та інші інформаційні матеріали Мін’юсту можна за посиланням: http://pravo.minjust.gov.ua/pro-nash-proekt/

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст