Главная Блог Аналитические статьи Темы ЛИСТ від 05.08.2016 р. N 435/13/116-16 Про порядок надання додаткової відпустки працівникам, які мають дітей

ЛИСТ від 05.08.2016 р. N 435/13/116-16 Про порядок надання додаткової відпустки працівникам, які мають дітей

30.06.2018
Автор:
Просмотров : 5164

Теми: Працюєш за комп’ютером — маєш право на додаткову відпустку!

Висновки Верховного Суду України, викладені в постановах, прийнятих за результатами розгляду справ із підстав, передбачених пунктами 1, 2, 4 частини першої статті 355 ЦПК України, за II півріччя 2017 р.

Новый Порядок ведення Єдиного державного реєстру судових рішень

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

ЛИСТ

від 05.08.2016 р. N 435/13/116-16

Про порядок надання додаткової відпустки працівникам, які мають дітей

У Департаменті заробітної плати та умов праці розглянуто звернення і повідомляється.

Статтею 19 Закону України "Про відпустки" (далі - Закон) передбачено, що жінці, яка працює і має двох або більше дітей віком до 15 років, або дитину-інваліда, або яка усиновила дитину, матері інваліда з дитинства підгрупи A I групи, одинокій матері, батьку дитини або інваліда з дитинства підгрупи A I групи, який виховує їх без матері (у тому числі у разі тривалого перебування матері в лікувальному закладі), а також особі, яка взяла під опіку дитину або інваліда з дитинства підгрупи A I групи, чи одному із прийомних батьків надається щорічно додаткова оплачувана відпустка тривалістю 10 календарних днів без урахування святкових і неробочих днів (стаття 73 Кодексу законів про працю України).

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст