Главная Блог Новости Київській судді Світлані Шелест подарували VIP-квартиру за мільйон доларів

Київській судді Світлані Шелест подарували VIP-квартиру за мільйон доларів

21.10.2016
Просмотров : 1669

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Світлана Шелест у січні 2015 року одержала в подарунок квартиру в центрі Києва вартістю від 20 до 50 мільйонів гривень.

Елітну нерухомість у «Липській вежі», згідно з даними реєстру нерухомості, їй подарували.

Клубний будинок класу де-люкс «Липська вежа», в якому отримала мільйонний подарунок суддя Шелест, розташований в урядовому кварталі, на вул. Інститутська, 18А, за декілька хвилин від Верховної ради, Кабміну і НБУ. Разом із квартирою площею 148 кв. м судді подарували паркомісце на 13 кв. м, очевидно, для «Лексуса», на якому їздить Шелест.

Згадайте новину: Родина столичного прокурора Міленіна володіє нерухомістю на 165 мільйонів

У декларації за 2015-й рік Світлана Шелест зазначила 2 мільйони 800 000 гривень «подарунків, призів, виграшів» за 236 тис. грн річної зарплати.

На елітну нерухомість судді Шелест звернуло увагу Національне антикорупційне бюро при підготовці аналітичних довідок щодо суддів, які проходили переатестацію Вищою кваліфкомісією.

Незважаючи на це, у травні цього року Світлана Шелест пройшла кваліфікаційну оцінку в ВККС, закріпивши за собою право на посаду. Суддя надала ВККС письмові пояснення з питань, зазначених у довідці НАБУ, проте на співбесіді їх не обговорювали. Зате суддю запитали, чи не відчувала вона приниження, коли письмово обґрунтовувала походження свого майна.

Джерело: Наші гроші

Згадайте новину: Бідний одеський суддя Абухін не задекларував будинок, а його мати виявилася власницею елітної нерухомості

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст