Главная Блог Новости Гройсман виступає за посилення кримінальної відповідальності за тяжкі злочини

Гройсман виступає за посилення кримінальної відповідальності за тяжкі злочини

22.09.2016
Просмотров : 1540

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман виступає за законодавче посилення кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів.

“Питання, яке нам потрібно від Верховної Ради України – потрібно підвищити відповідальність за грабежі, крадіжки, розбійні напади та інші тяжкі злочини по відношенню до людини. Ми будемо розраховувати на те, що український парламент підтримає ці ініціативи, і ми зможемо найближчим часом змінити відповідне законодавство”, – заявив він в парламенті в середу під час представлення проекту державного бюджету на 2017 рік.

Згадайте новину: Аваков закликав терміново змінити "закон Савченко"

Разом з тим прем’єр повідомив, що міністром внутрішніх справ і керівником Національної поліції розроблений комплекс заходів, які дозволять посилити карний розшук по Україні.

“Щоб ми могли дати цим хлопцям, звичайним операм, нормальну заробітну плату, і вони ефективно почали працювати в питанні боротьби зі злочинністю”, – сказав він.

“Уряд визначив важливим пріоритетом ефективну боротьбу з бандитизмом, грабежами, зґвалтуваннями, крадіжками, угонами. У нас сьогодні з цим є величезні проблеми, через нам усім відомі причини. Конфлікт дається взнаки і всередині країни”, – пояснив В.Гройсман.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте статью: Сан-Педро, республика заключенных. В центре боливийского города Ла-Пас расположена единственная в мире тюрьма, на территорию которой не ступала нога охранника

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст