Главная Блог Новости Глава Нацполіції України виступила за створення фінансової поліції

Глава Нацполіції України виступила за створення фінансової поліції

15.05.2016
Просмотров : 2160

Національна поліція повинна розслідувати виключно кримінальні злочини, впевнена глава відомства. За економічні правопорушення має відповідати окремий орган, упевнена Хатія Деканоїдзе.

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявляє, що в Україні необхідно створити фінансову поліцію для розслідування економічних злочинів. "Я абсолютно переконана, що поліція не повинна займатися розслідуваннями економічних злочинів. Для цього повинна бути створена взагалі окрема структура - фінансова поліція", - заявила Деканоїдзе в інтерв'ю.

Вона висловила переконання, що Національна поліція повинна розслідувати виключно злочину кримінального блоку - грабежі, вбивства та інші.

Згадайте новину: Юрій Віталійович Луценко став новим генеральним прокурором України

Також Деканоїдзе назвала три ключових кроки, яких вона очікує від новопризначеного генпрокурора Юрія Луценка: "Очистити систему. Створити в партнерстві з нами прозоре електронне діловодство. Допомогти удосконалити КПК, у тому числі разом з нами боротися за чесне досудове розслідування".

Вспомните новость: Деканоидзе решила уволить Киву- причина скандальное интервью про бойцов АТО

Джерело: Дзеркало тижня. Україна

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст