Главная Блог Новости Геращенко оголосив позицію Авакова щодо ДТП, винуватцем якого називають олігарха Димінського

Геращенко оголосив позицію Авакова щодо ДТП, винуватцем якого називають олігарха Димінського

20.08.2017
Просмотров : 1737

Радник голови МВС запевнив, що винуватець аварії постане перед судом

Винуватець автомобільної аварії, яка на Львівщині забрала життя дівчини Наталії Тріли, постане перед судом. Таку впевненість має міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та глава Нацполіції Сергій Князєв, про що сповістив у Facebook радник голови МВС, народний депутат Антон Геращенко.

За його словами, він також розділяє цю позицію.

Пользуйтесь консультацией: 5 необходимых експертиз в делах о ДТП

"Ми з Марічкою Кужик знімали там на телефони відео, і поруч слідчий спілкувався зі свідком – жінкою. Ми добре чули розмову. Ця молода жінка перед тим обурювалася, що це не той водій, що був за кермом. Слідчий просив її дати свідчення, розказати, хто насправді керував "Мерсом". Ми з Марічкою обидві чули, як та почала віднєкуватися. Що мовляв не знає як Димінський виглядає, що не бачила толком і таке інше", – зауважила вона.

За її словами, коли вони покинули місце ДТП, свідків того факту, що за кермом був Димінський – не було.

"Саме за кермом. Те, що там він в позашляховику сидів і таке інше – то не є в юридичній площині доказом, що він керував авто", – підкреслює журналістка.

«В результаті грубого порушення правил дорожнього руху автомобілем Mercedes загинула прекрасна молода дівчина Наталія Тріла. Поліцією за фактом смертельного ДТП розпочато кримінальне провадження. Водієві-вбивці загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі. Відповідати за скоєне буде той, хто сидів за кермом. А чи не фунт і не стрілочник», - підкреслив Геращенко.

Користуйтесь консультацією: ПАМ’ЯТКА ДІЙ У ВИПАДКУ ПРИЧЕТНОСТІ ДО ДТП


Віка Балицька

Маленький нюанс "великого" ДТП за участі автомобіля ПП Димінського. Коротко фабула: Мерс класу "С" їхав за Опелем в одному напрямку. Коли Опель повертав вліво з траси, його обганаяв Мерс бізнесмена, перетнувши суцільну. Ну, і влетів у лівий бік Опеля. Його 26-річна водійка загинула. Кажуть люди, що цим Мерсом Димінський керує лише власноруч. Головне питання чи був ВІН за кермом! Бо водієм Мерседесу назвався зовсім інший чоловік - громадянин Б. Кажуть люди, що це охоронець.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст