Главная Блог Новости Держава ніколи нічого не віддає: «Діамантбанку» не вдалося стягнути з державних кур’єрів мільйон за викрадене золото

Держава ніколи нічого не віддає: «Діамантбанку» не вдалося стягнути з державних кур’єрів мільйон за викрадене золото

08.05.2019
Автор:
Просмотров : 2523

ПАТ «Діамантбанк» програв позов про стягнення 1,3 млн грн збитків з Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на постанову від 24 квітня.

15 листопада 2016 року банк передав урядовим кур’єрам золоті зливки на 2,6 млн грн для перевезення з Києва у філію в місті Запоріжжя. Наступного дня під час перевезення невідомі особи зі зброєю напали на кур’єрів і викрали половину цінностей.

Банк подав позов про стягнення збитків з державної кур’єрської служби, але програв позов у двох інстанціях. Суди вважають, що банк не довів, що збитки є наслідком неналежного виконання кур’єрами своїх зобов’язань, їх протиправної поведінки.

Згадайте новину: Суд визначив один мільйон гривень моральної компенсації за незаконне кримінальне переслідування

ПриватБанк продал проблемные кредиты физлиц коллекторам - у юристов привалило работы

ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

вул. Шолуденка, буд. 1, літера А, м. Київ, 04116, (044) 230-06-58 inbox@anec.court.gov.ua

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст