Главная Блог Новости Чоловіка, який вкусив поліцейського, засудили на 3,5 роки

Чоловіка, який вкусив поліцейського, засудили на 3,5 роки

07.05.2020
Просмотров : 1401

Голосіївський районний суд Києва засудив громадянина до 3,5 років ув’язнення за насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на вирок від 29 квітня.

23 грудня 2018 року приблизно о 4 годині ночі чоловік зайшов у приміщення Голосіївського управління поліції та почав висловлювати поліцейським погрози фізичною розправою. Далі відвідувач вхопився за рукоятку пістолета працівника поліції і почав тягти на себе. Четверо поліцейських повалили чоловіка на землю і застосували кайданки. У цей момент громадянин вкусив одного з поліцейських за перший палець лівої кисті.

Обвинувачений провину не визнав і стверджував, що прийшов у відділок забрати товариша і в нього виник словесний конфлікт із працівниками поліції. Його поклали на підлогу і в нього начебто стався напад епілепсії, а далі він нічого не пам’ятає.

Згадайте новину: Атошникам дали від 8 до 11 років за напад на сім’ю судді Бориса Желіка

Свідки з числа поліцейських заперечували напад епілепсії і розповіли, що чоловік вів себе агресивно і тому мусили застосувати кайданки.

У приміщенні поліції працювала камера відеоспостереження, запис з якої підтверджував версію обвинувачення. Суд визнав вину доведеною.

Обставинами, що обтяжують покарання, є вчинення злочину повторно.

Чоловік має на утриманні малолітню дитину, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі за злочин щодо працівника правоохоронного органу, неодноразово піддавався накладенню адміністративних стягнень, на час скоєння злочину ніде не працював.

У лютому 2019 чоловік був засуджений до 1 року позбавлення волі за умисне легке тілесне ушкодження. Раніше, у 2012-2013 рр. ще двічі судимий – за хуліганство, грабіж, опір і насильство щодо представника правоохоронного органу. У 2014 чоловік звільнився за амністією.

Згадайте новину: Юрфірма «Юридичні гарантії» звинувачує у шахрайстві клієнтку, яка не заплатила 5 мільйонів за послуги

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст