Главная Блог Новости Бутусов: ворог просувається тільки через дефіцит снарядів у нашої артилерії, що має бути подолано найближчим часом

Бутусов: ворог просувається тільки через дефіцит снарядів у нашої артилерії, що має бути подолано найближчим часом

22.04.2022
Просмотров : 2573

Я побував у всіх великих містах Донбасу, в тому числі на позиціях багатьох наших частин, і на передовій, і в сірій зоні, є у різних людей багато питань щодо того, чи вдасться зупинити російський наступ.

Російське командування визначило на всьому фронті на Донбасі вузькі ділянки, де зосереджуються сили для створення переваги та прориву. Ворог зазнав великих втрат і просувається дуже повільно, від швидких проривів українська армія росіян відучила.

Після захоплення Кремінної на Луганщині російські війська намагаються продавити нашу оборону на Ямпіль та на Рубіжне.

Ворог штурмує Попасну, намагається захопити повністю місто.

Зараз саме Луганщина під найбільшою загрозою, росіяни намагаються захопити Рубіжне, Попасну, Сєверодонецьк, Лисичанськ.

Також під ударом Новотошківське.

На Донбасі великими силами росіяни намагаються пробитись під Донецьком та у Маріуполі.

На напрямку Ізюму російські війска намагаються пробитись на Слов'янськ та Барвінкове.

Важкі бої йдуть на напрямках Гуляйполе та Велика Новосілка.

Чому ворог в деяких місцях просувається і чи вдасться його зупинити?

Наші воїни переважають ворога у мотивації, у нас менше техніки, але більше бійців, наше командування в цілому зберігає управління, наші воїни вміють завдавати ворогу великих втрат. Російські війська подібної стійкості не показують, швидко виводяться з бою, а українські підрозділи вперто б'ються тиждень за тижнем.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст