Главная Блог Новости А ти знаєш, що взагалі таке «кешбек» і як він працює?

А ти знаєш, що взагалі таке «кешбек» і як він працює?

19.11.2019
Просмотров : 2572

Всі Вже Чули, про ті, что новімі законами про РРО створені умови, за якіх покупець НЕ получила чек, может повернути кошти за товар?

Під нашими постами з'являється все более вопросам относительно того, як ця система працюватіме. Податкова розробляє підзаконну нормативку (для наказів Мінфіну), аби розібратіся, як реалізуваті це технічно, а ми поки розберемося у Загальній Концепції.

Що Взагалі означає «кешбек»?

Кешбек предполагает, что споживач, Який здійснів покупку та получил чек, має можлівість перевіріті его. Если ВІН НЕ фіскалізованій - подати Скарги та повернути 100% вартості придбаних товарів (после запуску кешбек).

Колі кешбек запрацює?

Норма Почни діяті з 1 жовтня 2020 року.

Якщо продавець видав мені нефіскальній чек, что мені робити?

Податі Скаргу про Порушення продавцем установленого порядку проведення розрахункових операцій. Если перевірка виявило, что ВІН нефіскальній, тоді ви можете отріматі повне відшкодування товару / послуги.

Треба такоже пам'ятати, что подати Скаргу и отріматі відшкодування можна в разі, если ВАРТІСТЬ покупки перевіщуватіме 850 гривень.

Я - продавець. Чи оштрафують мене, если я видам електронний чек, QR-код, а на мене написали Скаргу?

Наявність електронного чеку - це ОК та не є підставою для штрафування та кешбек.

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст