0
0
40
Гарячі страви з риби та морепродуктів будуть доречні на будь-якому святковому столі. Вони завжди виходять вишуканими і дуже корисними. Від шматочка делікатесу не відмовиться жоден гість, тому можна подавати кілька страв одразу.
Ми підкажемо, що приготувати на Новий рік 2025 з риби та морепродуктів, щоб вразити всіх рідних.
Запечена червона риба на Новий рікФарширована риба на Новий рікХек у духовці в лимонному соусіЗапечені мідії із сирною шапочкоюЗапечена червона риба на Новий рікІнгредієнти:
лосось - 600 г;апельсин - 1 шт.;мед - 1 стол. л.;оливкова олія - 2 стол. л.;сіль, спеції за смаком.Лосось викладіть на деко, посипте сіллю і спецією для риби, полийте олією і змастіть медом. Апельсин наріжте кружечками та викладіть на рибу. Готуйте запечений лосось з апельсинами 25 хвилин при 180°. Подавайте з вершковим або медово-гірчичним соусом.
Фарширована риба на Новий рікІнгредієнти:
риба - 1 кг;ріпчаста цибуля - 1 шт.;соняшникова олія - 1 стол. л.;яйце - 1 шт.;батон черствий - 80 г;молоко - 50 г;лавровий лист - 1 шт.;сіль, перець, спеції за смаком.Для фарширування добре підійдуть судак, щука і короп - у них щільна шкірка. Рибу очистіть від луски, плавників, нутрощів, промийте зсередини. Розріжте тушку на два шматки й акуратно зніміть шкіру за допомогою ножа. Виверніть її навиворіт і відріжте кінчик хвоста. Відкладіть шкіру вбік.
Для начинки відокремте рибне м'ясо від кісток. Цибулю наріжте дрібними кубиками й обсмажте на гарячій сковороді з олією до золотистого кольору. Черствий батон замочіть у молоці. Пропустіть через м'ясорубку м'ясо риби з батоном і цибулею, вбийте яйце, посоліть і приправте за смаком.
Рибну шкіру наповніть фаршем (зручно робити це, загорнувши в рулет за допомогою харчової плівки) і обсмажте по 2-3 хвилини з двох боків. Потім викладіть рибу в каструлю з водою і лавровим листом. Варіть приблизно 3 години після закипання.
Інгредієнти:
філе хека - 350 г;лимон - 0,5 шт.;часник - 1 зубчик;вершкове масло - 50 г;петрушка - 3 гілочки;сіль, перець, спеції за смаком.Хека можна замінити на будь-яку іншу білу рибу. Духовку заздалегідь розігрійте до 190°. Зелень дрібно порубайте, часник пропустіть через прес, вершкове масло розтопіть у мікрохвильовій печі або на пару. Змішайте масло, часник, петрушку, лимонний сік, сіль і мелений перець.
Рибне філе викладіть у форму для запікання і полийте соусом. Готуйте 10 хвилин при 190°, потім 3 хвилини при 230°.
Запечені мідії із сирною шапочкоюІнгредієнти:
мідії в мушлях - 500 г;часник - 2 зубч.;вершкове масло - 30 г;сир - 100 г;сіль і перець за смаком.Мідії розкрийте за допомогою ножа і видаліть одну стулку. Зріжте м'язи і шлунок. Викладіть морепродукти на деко з фольгою для запікання.
Масло розтопіть на водяній бані й остудіть. Натріть сир на дрібній тертці та змішайте з маслом. Додайте до начинки подрібнений часник. Викладіть на кожну мідію по ложці намазки. Запікайте страву 20 хвилин за 180°.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
408
Коментарі:
0
Переглядів:
602
Коментарі:
0
Переглядів:
486
Коментарі:
0
Переглядів:
1156
Коментарі:
0
Переглядів:
382
Коментарі:
0
Переглядів:
756
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.