Головна Сервіси для юристів ... Закони Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції Стаття 15. Вимоги до виробництва органічних харчових продуктів Стаття 15. Вимоги до виробництва органічних харчов...

Стаття 15. Вимоги до виробництва органічних харчових продуктів

Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції (ЗМІСТ) Інші закони
  • 353

    Переглядів

  • 353

    Переглядів

  • Додати в обране

    1. Вимогами до виробництва органічних харчових продуктів є:

    використання переважно біологічних, механічних та фізичних методів виробництва;

    використання під час виробництва органічних інгредієнтів (додана вода та кухонна сіль не включаються у розрахунок відсоткових часток складників органічних інгредієнтів);

    вживання належних заходів для уникнення забруднення недозволеними речовинами або продуктами, заходів з очищення і дезінфекції виробничого обладнання та потужностей, а в разі необхідності - заходів з очищення харчової продукції. Усі заходи з очищення повинні фіксуватися оператором;

    ведення обліку та документування усіх операцій з виробництва органічних харчових продуктів;

    ідентифікація кожної партії органічних харчових продуктів;

    вміст у готовому харчовому продукті не більше одного інгредієнта сільськогосподарського походження перехідного періоду.

    2. До органічних харчових продуктів не належить продукція мисливства та рибальства в умовах дикої фауни.

    Попередня

    15/42

    Наступна
    Додати в обране
    logo

    Юридичні застереження

    Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

    Повний текст