0
0
96
У сезон дозрівання кабачків важко приготувати всі овочі до того, як вони зіпсуються. Найпростіший спосіб підготувати велику кількість плодів - зробити консервацію. Взимку ви будете вдячні собі за таку смачну закуску.
Ми зібрали три апетитні рецепти, які стануть вашими улюбленими - кабачки в томаті на зиму, пряні по-корейськи та засолені. Для приготування бажано брати молоді плоди з м'якою шкіркою. У старих потрібно видалити насіння.
Кабачки в томаті на зиму - найсмачніший рецептТоматний сік за бажанням можна замінити на звичайний або гострий кетчуп - вийде не менш смачно. Зазначеної кількості достатньо приблизно на дві банки об'ємом 0,5 л.
Вам знадобляться продукти:
кабачки - один кілограм;томати - сімсот грам;часник - три зубчики;цукор - одна столова ложка;сіль - одна чайна ложка без гірки;оцет - дві столові ложки;соняшникова олія - три столові ложки;чорний перець, коріандр, кардамон за смаком;перець чилі - одна штука (або менше залежно від бажаної гостроти).Кабачки та помідори ретельно промити. Томати подрібнити блендером, м'ясорубкою або соковижималкою, а потім процідити сік через дрібне сито. Можна також купити томатний сік у готовому вигляді. Довести рідину до кипіння.
Кабачки нарізати кубиком або довгастими пластами - як вам більше подобається. Викласти в киплячий соус і влити олію та всі спеції. Готувати на невеликому вогні під кришкою 30 хвилин. Потім додати подрібнений часник і оцет, а також бажану кількість чилі. Готувати ще 15 хвилин.
Готові гарячі кабачки з кетчупом на зиму потрібно одразу розкласти по ємностях. Банки стерилізувати бажано, але необов'язково. Закрутіть, переверніть, укрийте товстою ковдрою і дайте охолонути.
Мариновані хрусткі кабачки на зиму без стерилізації / фото ua.depositphotos.comКабачки по-корейськи на зиму з приправою для корейської морквиВажливо підібрати молоді овочі з тонкою шкіркою, а у старих її зняти овочечисткою.
Вам знадобляться продукти:
кабачки - одна кілограм;цибуля - одна штука;морква - одна штука;часник - два зубчики;пучок зелені;соняшникова олія - чотири столові ложки;оцет - чотири столові ложки;сіль - півтори чайної ложки;цукор - три столові ложки;спеції по-корейськи - одна столова ложка.Кабачки та моркву натерти на корейській тертці, перемішати. Порізати цибулю половинами кілець, зелень дрібно порубати, а часник подрібнити. Змішати всі овочі та додати всі приправи й олію. Потім зім'яти суміш руками кілька разів, щоб виділилося побільше соку. Залишити на 3 години.
Кабачки на зиму викласти в стерилізовані банки. Переставити в широку каструлю з тканиною на дні. Залити воду по горлечка ємностей і стерилізувати 30 хвилин на мінімальному вогні. Тільки після цього закрутити кришки.
Солоні кабачки на зиму як огіркиГотові соління смакують так само, як мариновані корнішони, і можуть їх замінити.
Список інгредієнтів:
кабачки - один кілограм;парасольки кропу - п'ять штук;лавровий лист - дві штуки;запашний перець - п'ять штук;чорний перець горошком - три штуки;часник - дві зубчики;листя хрону - дві штуки;сіль - дві столові ложки без гірки.Кабачки нарізати кружальцями і викласти в каструлю. Додати цілі часточки часнику, суцвіття кропу, листя хрону та спеції. Окремо закип'ятити 1 л води з сіллю і залити кабачки. Накрити меншою за розміром тарілкою, поставити вантаж і залишити суміш маринуватися на 2 доби.
Потім злити розсіл і знову довести до кипіння. Солоні кабачки розкласти в стерилізовані банки, залити окропом і закатати кришками. Щоб зробити гостріші кабачки на зиму, рецепт можна доповнити перцем чилі або великою кількістю часнику.
Раніше ми також називали неочевидні способи, як посмажити кабачки смачно і незвично.
ДЖЕРЕЛО : UNIANПереглядів
Коментарі
Переглядів
Коментарі
Отримайте швидку відповідь на юридичне питання у нашому месенджері, яка допоможе Вам зорієнтуватися у подальших діях
Ви бачите свого юриста та консультуєтесь з ним через екран , щоб отримати послугу Вам не потрібно йти до юриста в офіс
Про надання юридичної послуги та отримайте найвигіднішу пропозицію
Пошук виконавця для вирішення Вашої проблеми за фильтрами, показниками та рейтингом
Переглядів:
918
Коментарі:
0
Переглядів:
593
Коментарі:
0
Переглядів:
288
Коментарі:
0
Переглядів:
1226
Коментарі:
0
Переглядів:
359
Коментарі:
0
Переглядів:
541
Коментарі:
0
Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.
Повний текстПриймаємо до оплати
Copyright © 2014-2025 «Протокол». Всі права захищені.