Головна Каталог юристів ... "Вовк и Партнеры"
Наш логотип Логотип
id : 44160
Рейтинг юриста 49
Рейтинг : 0
Черкаси Небесной Сотни 31 18
Написати повідомлення
Дзвінків
0
Договорів / безпечних угод
0
Безкоштовні консультації
0
Публікації
1

"Вовк и Партнеры"

Сервіси :
Про себе

Наше адвокатське об'єднання спеціалізується у всіх галузях права без винятку. Багаторічний досвід роботи в сфері юриспруденції, в поєднанні з нестандартністю тактичних рішень, дозволяють Андрію Вовка і його команді ефективно і своєчасно забезпечити досягнення бажаного результату своїм клієнтам. Головними принципами діяльності компанії є конфіденційність, ефективність, своєчасність і пріоритет інтересів клієнта. Висококваліфіковані фахівці нашої юридичної компанії здатні швидко здійснити правову оцінку Вашої проблеми і негайно визначити алгоритм дій для позитивного її вирішення. Мистецтво переконання, ораторські здібності і стійка мотивація в поєднанні з умінням знаходити бажаний компроміс дозволяє нашій компанії задовольняти інтереси самих вимогливих клієнтів і впевнено прогресувати на ринку надання юридичних послуг. Для того щоб отримати юридичну допомогу Вам необхідно лише зв'язатись з нашою юридичною компанією зручними для вас способами!

Основні послуги
Письмова консультація
Адвокатський запит
Підготовка договору
Усна консультація безкоштовно
Абонентське обслуговування
Відрядження
Відеоконсультація
Представництво інтересів
Виконання доручень
Підготовка позову та іншого документа
Спеціалізація
Название Цена
Адміністративне правопорушення та адміністративна відповідальність. (Кодекс України про адміністративні правопорушення). 500-5000 грн
Логотип
Документи і нагороди 4/16
Img
Img
Img
Img
ЛоготипЛоготип
Публікації 20/1
logo

Юридичні застереження

Protocol.ua є власником авторських прав на інформацію, розміщену на веб - сторінках даного ресурсу, якщо не вказано інше. Під інформацією розуміються тексти, коментарі, статті, фотозображення, малюнки, ящик-шота, скани, відео, аудіо, інші матеріали. При використанні матеріалів, розміщених на веб - сторінках «Протокол» наявність гіперпосилання відкритого для індексації пошуковими системами на protocol.ua обов`язкове. Під використанням розуміється копіювання, адаптація, рерайтинг, модифікація тощо.

Повний текст