Главная Сервисы для юристов ... Законы Кримінальний процесуальний кодекс України Стаття 382. Розгляд обвинувального акта щодо вчинення кримінального проступку у спрощеному провадженні Стаття 382. Розгляд обвинувального акта щодо вчине...

Стаття 382. Розгляд обвинувального акта щодо вчинення кримінального проступку у спрощеному провадженні

Кримінальний процесуальний кодекс України (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие кодексы
  • 3825

    Просмотров

  • 3825

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    {Назва статті 382 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2617-VIII від 22.11.2018 }

    1. Суд у п’ятиденний строк з дня отримання обвинувального акта щодо вчинення кримінального проступку, а в разі затримання особи у порядку, передбаченому частиною четвертою статті 298 - 2 цього Кодексу, невідкладно вивчає його та додані до нього матеріали і ухвалює вирок.

    {Частина перша статті 382 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2617-VIII від 22.11.2018 }

    2. Вирок суду за результатами спрощеного провадження ухвалюється в порядку, визначеному цим Кодексом, та повинен відповідати загальним вимогам до вироку суду. У вироку суду за результатами спрощеного провадження замість доказів на підтвердження встановлених судом обставин зазначаються встановлені органом досудового розслідування обставини, які не оспорюються учасниками судового провадження.

    3. Суд має право призначити розгляд у судовому засіданні обвинувального акта щодо вчинення кримінального проступку та викликати для участі в ньому учасників кримінального провадження, якщо визнає це за необхідне.

    {Частина третя статті 382 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2617-VIII від 22.11.2018 }

    4. Копія вироку за результатами розгляду обвинувального акта щодо вчинення кримінального проступку не пізніше дня, наступного за днем його ухвалення, надсилається учасникам судового провадження.

    {Частина четверта статті 382 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2617-VIII від 22.11.2018 }

    5. Вирок за результатами розгляду обвинувального акта щодо вчинення кримінального проступку може бути оскаржений в апеляційному порядку з урахуванням особливостей, передбачених статтею 394 цього Кодексу.

    {Частина п'ята статті 382 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2617-VIII від 22.11.2018 }

    § 2. Провадження в суді присяжних

    Предыдущая

    474/723

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст