Главная Каталог юристов ... ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ "БІ ЕН СІ"
Наш логотип Логотип
id : 48607
Рейтинг юриста 9
Рейтинг : 0
Киев Оболонська набережна,7 3 оф 2
Написать сообщение
Звонков
0
Договоров / безопасных сделок
0
Бесплатные консультации
0
Публикации
2

ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ "БІ ЕН СІ"

Сервисы :
Видеозвонок/ Бесплатные консультации/ Тендер/ Договор КЭП/ Безопасная сделка/
О себе

Юридична компанія «Бі ен Сі» є одним з лідерів ринку юридичних послуг в Україні і вже багато років забезпечує своїх клієнтів високоякісною юридичною підтримкою по всій території країни.

Наша компанія надає повний набір юридичних послуг, водночас пропонуючи індивідуальні інноваційні рішення.

У своїй діяльності Юридична компанія «Бі ен Сі» дотримується високих стандартів надання юридичних послуг та є вигідним партнером з урахуванням її величезного досвіду роботи в різних секторах бізнесу та сферах юридичної практики, таких як: корпоративне право та M&A, захист бізнесу від рейдерства, оподаткування, судова практика, супровід господарської діяльності суб’єктів господарювання, будівництво та нерухомість, ринок цінних паперів, банківське та фінансове право, реструктуризація та банкрутство, антимонопольне та конкурентне право, інвестиційні проекти, аграрне право. земельне право, інтелектуальна власність, кримінальне право, сімейне право.

Індивідуальний підхід, поєднаний з професійним та своєчасним обслуговуванням кожного клієнта, сувора конфіденційність – основні складові успіху компанії.

Основные услуги
Письменная консультация
Адвокатский запрос
Подготовка договора
Устная консультация бесплатно
Абонентское обслуживание
Командировка
Видеоконсультация
Представительство интересов
Выполнение поручений
Подготовка иска и другого документа
Специализация
Название Цена
Громадянська справа (судочинство) 2500-5000 грн
Логотип
Публикации 20/1
logo

Юридические оговорки

Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

Полный текст