Просмотров
Просмотров
1. Оператор ринку повинен створити, впровадити і застосовувати на постійній основі ефективну систему контролю якості.
2. Система контролю якості:
1) включає моніторинг визначення та досягнення цілей належної виробничої практики (GMP);
2) визначає корекції та коригувальні дії для усунення невідповідностей вимогам належної виробничої практики (GMP).
3. Корекції та коригувальні дії, зазначені у пункті 2 частини другої цієї статті:
1) здійснюються оператором ринку без затримки;
2) надаються на вимогу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, для державного контролю.
Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.
Полный текстCopyright © 2014-2024 «Протокол». Все права защищены.