Стаття 24. Система контролю якості

Про матеріали і предмети, призначені для контакту з харчовими продуктами (СОДЕРЖАНИЕ) Прочие законы
  • 467

    Просмотров

  • 467

    Просмотров

  • Добавить в избраное

    1. Оператор ринку повинен створити, впровадити і застосовувати на постійній основі ефективну систему контролю якості.

    2. Система контролю якості:

    1) включає моніторинг визначення та досягнення цілей належної виробничої практики (GMP);

    2) визначає корекції та коригувальні дії для усунення невідповідностей вимогам належної виробничої практики (GMP).

    3. Корекції та коригувальні дії, зазначені у пункті 2 частини другої цієї статті:

    1) здійснюються оператором ринку без затримки;

    2) надаються на вимогу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів, для державного контролю.

    Предыдущая

    24/27

    Следующая
    Добавить в избраное
    logo

    Юридические оговорки

    Protocol.ua обладает авторскими правами на информацию, размещенную на веб - страницах данного ресурса, если не указано иное. Под информацией понимаются тексты, комментарии, статьи, фотоизображения, рисунки, ящик-шота, сканы, видео, аудио, другие материалы. При использовании материалов, размещенных на веб - страницах «Протокол» наличие гиперссылки открытого для индексации поисковыми системами на protocol.ua обязательна. Под использованием понимается копирования, адаптация, рерайтинг, модификация и тому подобное.

    Полный текст